Markkinamyyjille

Tietoa markkinamyyjille

MARKKINAPAIKAT

Markkinapaikat ovat myynnissä verkkokaupassa, mutta tutustu ensin alue-esittelyihin ennen markkinapaikan varaamista!

Food court kattaa jopa 50 myyntikojua! Haluamme tarjota markkinakävijöille mahdollisuuksien mukaan niin paikallisia makuja kuin eksoottisempiakin herkkuja. Keskitämme lähes kaikki ruokapalvelut pienemmistä makupaloista täyteläisiin lounasvaihtoehtoihin ja jälkiruokiin samalle alueelle, joten markkinavieraiden on helppo valita itselleen sopiva vaihtoehto.

Asiakas voi viettää herkkuhetken kiireettömästi Food courtissa tai ostaa eväät mukaan. Myyjillä tulee olla voimassa tarvittavat elintarvikkeiden myyntiluvat ja hygieniapassit (tarkistetaan). Sähkö- ja kaasulaitteet tulee olla ulkokäyttöön soveltuvia. Myyjä vastaa tarvittavasta ensisammutusvälineistöstä.

Alueella on hiekkapohja.

Basaari kattaa jopa 40 myyntikojua! Haluamme tarjota markkinakävijälle tuulahduksen eksoottista basaaritunelmaa. Basaatista voi löytyä mm. t-paitoja, päähineitä, huiveja, reppuja ja laukkuja, työkaluja, leluja, suitsukkeita, saippuoita tai eteerisiä öljyjä.

Basaarin tuotteita yhdistää teollinen valmistustapa ja/tai tuontitavara.

Alueella on asfalttipohja, ei sähköä.

Kädentaitajien Design-tori kattaa jopa 30 myyntikojua! Mun Markkinoilla haluamme tuoda esille myös kädentaitajien tuotteita ja pientuotantoa omalla markkina-alueellaan. Design-torilta voi löytää esim. kotimaista muotoilua, kotimaisia itse tehtyjä vaatteita ja asusteita tai kotimaisia sisustustuotteita ja koruja.

Design-torilla markkinakävijä pääsee siis luomaan suoran yhteyden laadukkaisiin kotimaisiin tuotemerkkeihin. Myyjän kannattaakin varata matkaan tuotteiden lisäksi myös käyntikortteja mahdollisia jatkokontakteja varten!

Design-torin tuotteita yhdistää käsillä tekeminen, pientuotanto ja kotimaisuus.

Alueella on asfalttipohja, ei sähköä.

Yritys- ja tuote-esittelyt sopivat erinomaisesti Design-torin paikoille 417-422!

Konetori kattaa yli 10 kauppapaikkaa ja täällä pärisee sekä kolisee! On metallia, moottoreita ja mekaniikkaa. Kaikkea perämoottorista puutarhajyrsimeen. Tuo myyntiin tai esittelyyn: koneita, laitteita, huoltopalveluita tai rakentajan unelmia.

RAKENTAMIS- JA PURKUAJAT

Markkinakojuja pääsee rakentamaan koulun piha-alueille perjantaina 8.7. klo 8.00 alkaen. Lauantaiaamuna 9.7. rakennusaikaa on klo 7.00 – 9.30.

Kojujen purkamisen saa aloittaa lauantaina 9.7. markkinoiden sulkeuduttua klo 17.00. EI AUTOJA ALUEELLE ENNEN TÄTÄ!

Karttalinkit alueen eri puolille:

Käynti Keuruuntieltä: Basaarialue

Käynti Keuruuntieltä: Konetori

Käynti Jyväaitantieltä: Food court

Käynti Jyväaitantieltä: Kädentaitajien design-tori

AUTOT

Autojen ajo markkina-alueelle on sallittu vain purkamista ja lastaamista varten markkinoiden aukioloaikojen ulkopuolella. Parkkialueina toimivat yläkoulun opettajien parkkipaikka sekä kaupungintalon ja jäähallin parkkialueet. HUOM! Vuoropäiväkoti Aurinkolinnan piha-alueelle ei saa pysäköidä!

Osoitteet:

  1. Yläkoulun opettajin parkkipaikka: Ajo Jyväaitantien kautta

  2. Kaupungintalon P-alue: Multiantie 5, molemmin puolin tietä

  3. Jäähallin P-alue: Einari Vuorelantie 6

Leiriytyminen ei parkkipaikoilla ole sallittua.

JÄTEHUOLTO JA MARKKINA-ALUEEN SIISTINÄ PITÄMINEN

Myyjät ovat velvollisia siivoamaan omat jälkensä. Huolehdithan siis kojusi ympäristön siisteydestä! Alueelle on varattu roskasäiliöitä, jotka tyhjennetään paikallisen jätehuoltoyritys Linlog Ky:n toimesta. Tuothan pahvit yms. roskasäiliöön siististi viikattuina. Kiitos!

TULEN JA KAASUN KÄSITTELY

Avotulen teko markkina-alueella ilman lupaa on kielletty. Kaasulaitteita tulee käsitellä varovasti ja ammattitaidolla. Myyjä on velvollinen huolehtimaan oman kojunsa paloturvallisuudesta. Palotarkastaja kiertää tarkastamassa kojut lauantaipäivän aikana.

ELINTARVIKKEIDEN MYYNTI

Kukin myyjä vastaa itse siitä, että hänellä on elintarvikemyyntiin tarvittavat luvat ja että hygienia- ja kylmä/lämpösäilytysvaateet täyttyvät. Terveystarkastaja kiertää tarkistamassa elintarvikekojut markkinapäivien aikana.

ALUEVALVONTA

Markkina-alueella EI OLE valvontaa aukioloaikojen ulkopuolella. KEURUSSEUDUN YRITTÄJÄT RY EI VASTAA MAHDOLLISISTA VARKAUS- TAI ILKIVALTATAPAUKSISTA!

VESIPISTE

Tieto tarkentuu. Markkinamyyjien käyttöön osoitetaan vesipiste.

WC

Tieto tarkentuu. Markkinamyyjien käyttöön osoitetaan WC-tilat.

HUOM! Tilat ovat valvotut, kulku vessoihin VAIN MYYJÄKORTTIA NÄYTTÄMÄLLÄ. Markkina-alueelle tuodaan bajamajoja myyjien ja markkinavieraiden käyttöön.

SUIHKUT

Tieto tarkentuu.

MATKAPUHELIMEN LATAUS

Tieto tarkentuu. Jos puhelimesta uhkaa loppua virta, voit viedä puhelimesi ladattavaksi Markkinatoimistolle, sen aukioloaikojen puitteissa.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN VUODEN 2023 MARKKINOILLE SEKÄ MYYJIEN INFOPAKETTI

Tieto tarkentuu. Saapuessasi markkinoille saat myyjien infopaketin, joka sisältää mm. myyjäkortit ja ennakkoilmoittautumiskaavakkeen ensi vuoden markkinoille. Pidäthän myyjäkorttisi näkyvissä liikkuessasi alueella! Muista myös täyttää ennakkoilmoittautuminen ensi vuoden markkinoille, sillä ilman sitä emme voi ennakkovarata paikkaasi. Kesätyöntekijämme kiertävät markkinapäivien aikana keräämässä lomakkeet, joten niitä ei tarvitse erikseen palauttaa mihinkään.

Ota yhteyttä

Markkinoiden johtaja:

Turvallisuus:

Järjestyksenvalvonta, päivä:

Markkinapaikat: 040 373 2394

Sähköpaikat: